Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Fysioakustinen hoito

Tarjoan fysioakustisen terapian palveluja tavoittaen elämänlaadun parantamista.

Fysio-akustinen hoito perustuu matalataajuiseen äänivärähtelyyn, joka stimuloi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Ylimääräinen jännitys lihaksistosta laukeaa aiheuttaen kehon osien lämpenemistä. Hoito rentouttaa ja lievittää kipuja, joten hoidon tuloksena saavutetaan positiivisia vaikutuksia kuten esim. fyysistä palautumista, jaksamisen lisääntymistä, stressin lievitystä, unenlaadun paranemista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hoidosta voi saada apua jos kyseessä on esimerkiksi unettomuus, pitkäkestoinen stressitila, migreeni, korkea verenpaine, selän- ja hartiakivut, aineenvaihdunta- ja verenkiertohäiriöt, fibromyalgia, lihasspastisuus, astma, reuma. Suositeltavaa on vähintään 6:n hoitokerran jakso. Parhaimmat tulokset esiintyvät yleensä 10:n hoitokerran yhteydessä.

Fysioakustisen järjestelmän laitteisto sisältää pehmeän lepotuolin, erikoisrakenteisen tietokoneen ja äänivahvistinjärjestelmän.

 

Tietokoneen ohjaamista ääniparametreista keskeisessä asemassa ovat tekijät:

  • Voimakkuusvaihtelu:     tarkoitetaan ääniaaltojen voimakkuuden lisäystä ja heikkenemistä määrätyssä                                  ajanjaksossa. Nopeita pulsaatioita käytetään yleensä aktivoimiseen ja hitaita                                  pulsaatioita rentoutumiseen.
  • Taajuusvaihtelu:           turvaa ihanteellisen taajuustason saavuttamisen riittävän usein.
  • Kiertoefekti:                saadaan laitteen tuottama paineaalto siirtymään portaattomasti alhaalta ylöspäin                                  ja päinvastoin. Efekti stimuloi erityisesti verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta.

 

Tarvittaessa konsultoi hoidon aloittamista lääkärisi kanssa.