unsplash-yzgF-AQt1sQ-me

Fysioakustinen hoito

Elämänlaadun parantaminen fysioakustisen terapian keinoin

Fysioakustinen hoito perustuu matalataajuiseen äänivärähtelyyn, joka stimuloi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Ylimääräinen jännitys lihaksistosta laukeaa aiheuttaen kehon osien lämpenemistä. Hoito rentouttaa ja lievittää kipuja, joten hoidon tuloksena saavutetaan positiivisia vaikutuksia kuten esim. fyysistä palautumista, jaksamisen lisääntymistä, stressin lievitystä, unenlaadun paranemista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Mihin fysioakustinen hoito auttaa?

Hoidosta voi saada apua jos kyseessä on esimerkiksi unettomuus, pitkäkestoinen stressitila, migreeni, korkea verenpaine, selän- ja hartiakivut, aineenvaihdunta- ja verenkiertohäiriöt, fibromyalgia, lihasspastisuus, astma, reuma. Suositeltavaa on vähintään 6:n hoitokerran jakso. Parhaimmat tulokset esiintyvät yleensä 10:n hoitokerran yhteydessä.


Tarvittaessa konsultoi hoidon aloittamista lääkärisi kanssa.

unsplash-yzgF-AQt1sQ-me

Fysioakustinen laitteisto

Fysioakustisen järjestelmän laitteisto sisältää pehmeän lepotuolin, erikoisrakenteisen tietokoneen ja äänivahvistinjärjestelmän.


Tietokoneen ohjaamista ääniparametreista keskeisessä asemassa ovat tekijät:

  • Voimakkuusvaihtelu: tarkoitetaan ääniaaltojen voimakkuuden lisäystä ja heikkenemistä määrätyssä ajanjaksossa. Nopeita pulsaatioita käytetään yleensä aktivoimiseen ja hitaita pulsaatioita rentoutumiseen.
  • Taajuusvaihtelu: turvaa ihanteellisen taajuustason saavuttamisen riittävän usein.
  • Kiertoefekti: saadaan laitteen tuottama paineaalto siirtymään portaattomasti alhaalta ylöspäin ja päinvastoin. Efekti stimuloi erityisesti verenkiertoa ja lymfanesteen virtausta.

Sävellin terapiapalvelut

Keskuskatu 70, Karjaa 10300


Puh. +358 44 0844 956

Sposti: eve (at) savellin.fi

Tietosuojaseloste


© Sävellin terapiapalvelut 2020.

All rights reserved.